NOU ! CURS PRACTIC REVISAL       NOU ! CURS PRACTIC - APLICAREA GDPR IN DOMENIUL RESURSELOR UMANE - reducere suplimentara pentru absolventii unui curs de HR la Absolute School.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
CERTIFICARE ISO SI ACREDITARI ALE MINISTERELOR MUNCII SI EDUCATIEI
Absolute School detine certficare ISO 9001 pentru organizarea cursurilor de pregatire (click pe imagine pentru marire).

Certificatele de absolvire eliberate in Romania sunt recunoscute si in alte state

  În conformitate cu Ordonanta Guvernului nr. 66/1999 pentru aderarea României la Conventia cu privire la suprimarea cerintei supralegalizării actelor oficiale străine, adoptată la Haga la 5 octombrie 1961, actualizată, se pot apostila de către prefecturile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti si certificatele de absolvire/calificare cu recunoastere natională eliberate de furnizorii de formare profesională autorizati în conditiile Ordonantei Guvernului nr. 129/2000 privind formarea profesională a adultilor, republicată. Aceste certificate cărora li s-a aplicat apostila sunt recunoscute în statele care au aderat la Conventia de la Haga.
     În conformitate cu Ordinul nr. 51/2007 al Ministrului Muncii, Solidaritătii Sociale si Familiei pentru aprobarea Procedurii de atestare a calificării – pregătire si experienta profesională – dobândite în România, în afara sistemului national de învătământ, de către cetătenii români care doresc să desfăsoare activităti, în mod independent sau ca salariati, pe teritoriul unui stat membru al Uniunii Europene, persoanelor care detin certificate de calificare/absolvire cu recunoastere natională li se eliberează un atestat de către Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Vârstnice, prin agentiile pentru plăti si inspectie socială judetene, respectiv a Municipiului Bucuresti. Modelul atestatului este prevăzut în anexa nr. 2 la Ordinul nr. 51/2007.
     În vederea obtinerii atestatului, solicitantii, depun agentiile pentru plăti si inspectie socială judetene, respectiv a Municipiului Bucuresti, personal sau prin împuternicit, pe bază de procură, documentatia necesară prevazută în anexa nr. 1 la Ordinul nr. 51/2007.
Sursa: site-ul Autoritatii Nationale pentru Calificari (click aici pentru detalii).


   Certificatele de absolvire eliberate de scoala noastra sunt insotite de suplimentul Europass (in limba engleza), care este un document ce descrie cunostintele si competentele dobandite de titularii certificatelor de formare profesionala. Suplimentul Europass la certificatul profesional reprezinta o descriere a educatiei si a cursurilor de formare profesionala care clarifica natura formarii profesionale pentru o anumita profesie in fiecare tara. Suplimentul Europass contine o descriere a competentelor profesionale si a domeniilor activitatii profesionale, oferind astfel o imagine asupra cunostintelor si competentelor dobandite in cadrul profesiei in cauza.
 
 
 
 Acreditari de la Autoritatea Nationala pentru Calificari (ex-CNFPA)
   
   
NOUL COD C.O.R.: 333304
NOUL COD C.O.R.: 335903
NOUL COD C.O.R.: 325723
NOUL COD C.O.R.: 121207
NOUL COD C.O.R.: 226302
 
NOUL COD C.O.R.: 216612
NOUL COD C.O.R.: 413201
NOUL COD C.O.R.: 331302
 
NOUL COD C.O.R.: 351104
NOUL COD C.O.R.: 216613
 
   
     
 
 
COD C.O.R. 242231