Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Continutul cursului de Web Design a fost foarte bine structurat si prezentat. au fost cuprinse toate elementele esentiale. Dl. profesor a raspuns la toate intrebarile cursantilor si ne-a ajutat pe fiecare in parte atunci cand a fost necesar. (A.N. - Curs Web design)(4391)
Predarea a fost exacta si placuta, fiecare notiune a fost aplicat imediat si in practica si asfel informatiile au fost retinute mai usor. (C.O. - Curs Web design)(4389)
Am urmat la aceasta scoala si cursu de contabilitate primara, am fost foarte multumita si am decis sa incerc si alt curs. Fiecare notiune teoretica a fost exemplificata printr-un exercitiu practic, dl. progesor ne-a explicat foarte clar toate notiunile, orele de curs au fost interactive. (M.V. - Curs Web design)(4386)
Continutul acestui curs a fost foarte interesant, au fost multe lucruri pe care le-am studiat si invatat intr-un mod placut. (A.L. - Curs Web design)(4385)
Apreciez accentul pus pe partea practica. Profesorul explica clar informatiile necesare, ceea ce face cursul usor de urmarit. (A.P. - Curs Web design)(4384)
Cursul de web design este foarte bun si elaborat. Partea practica este bine structurata si prezentata. Comunicarea cu profesorul a fost interactiva, cu explicarea punctuala a ceea ce nu s-a inteles. (V.A. - Curs Web design)(4366)
Informatiile au fost prezentate foarte detaliat, cu explicatii si exercitii pentru fiecare etapa. Am reusit sa inteleg chiar fara sa am cunostinte in prealabil. Partea practica a acoperit toate notiunile din programa si a ajutat la consolidarea partii teoretice. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna, a fost intotdeauna deschis la intrebari si a explicat pe intelesul tururor. (A.N. - Curs Web design)(4363)
Cursul de web a fost foarte bine detaliat si prezentat. S-a pus foarte mare accent pe partea practica, dl profesor a prezentat si a detaliat notiunile pe intelesul cursantilor. (A.S. - Curs Web design)(4255)
Profesorul a fost foarte bun, eficient si profesionist. Comunicare excelenta atat cu profesorul cat si cu secretariatul scolii. (R.T. - Curs Web design)(4252)
curs foarte interesant, metoda de predare foarte eficienta si pe intelesul tuturor. (F.B. - Curs Web design)(4236)
Cursul a acoperit toate elementele ce ajuta la prezentarea si crearea unui site, partea practica a fost usor de inteles, modul de prezentare foarte detaliat, si reluarea unor elemente a facut sa intelegem mult mai bine cursul. (D.P. - Curs Web design)(4232)
Comunicarea cu dl profesor a fost foarte buna si promptitudinea in a raspunde la intrebarile adresate este de apreciat. (R.M. - Curs Web design)(4228)
Continutul acestui curs este bine structurat si prezentat, cu multe exemplificari si exercitii. Sunt multumit de calitatea materiei prezentate si de expliatiile primite. (M.M. - Curs Web design)(4223)
Acest curs a acoperit in totalitate elementele necesare crearii unui site, detaliat, bine dezvoltat. Partea practica a fost usor de inteles datorita predarii detaliate. Profesorul a stat la dispozitia noastra, ne-a explicat de fiecare data. Recomand, eu am fost foarte multumita! (A.E. - Curs Web design)(4218)
Seriozitate, punctualitate, promptitudine, profesionalism. Felicitari domnului profesor ! Recomand cu incredere. (R.D. - Curs Web design)(4143)
Un curs foarte reusit, s-au oferit explicatii la orice nelamurire! Prezentarea a fost excelenta! (I.B. - Curs Web design)(4122)
Prezentare de nota 10, curs practic cu structura foarte bine organizata! (M.C. - Curs Web design)(4120)
Nota 10 domnului profesor pentru ca a raspuns mereu la orice intrebare si a explicat de fiecare data pe intelesul tuturor (C.P. - Curs Web design)(4119)
Un curs foarte reusit, toate aspectele teoretice ale cursului sunt puse in practica. Nota 11 domnului profesor!! (C.B. - Curs Web design)(4118)
materialul de curs este foarte bine structurat, iar partea practica vine in completarea lui. Partea practica vine perfect in completarea partii teoretica si se bazeaza pe "learning by doing". Comunicarea excelenta cu dl profesor! (A.R. - Curs Web design)(4117)
timpul a fost foarte bine impartit intre teorie si practica, excelent prezentat. Limbajul folosit de dl profesor a fost pe intelesul tuturor. am inteles notiunile chiar si fara a avea experienta in domeniu (L.N. - Curs Web design)(4116)
un curs excelent datoria implicarii domnului profesor! Este deschis la orice intrabare sau problema! Nota 10! (D.P. - Curs Web design)(4115)
cursul este foarte bine structurat si destul de complex pentru a putea parcurge toate elementele de baza. notiunile au fost tratate detaliat si s-au facut exercitii ample. Dl. profesor este foarte explicit si s-a facut inteles de toti cursantii, chiar si de cei fara experinata ca mine. (B.T. - Curs Web design)(4114)
curs foarte bine structurat, amanuntit. se lucreaza cu calculatoare foarte bune, iar tehnica de pradare a d-lui profesor este foarte buna. (R.A. - Curs Web design)(4113)
Prezentarea cursului a fost pe intelesul tuturor si exercitiile practice usor de asimilat. Predarea si prezentarea informatiilor foarte buna, comunicarea cu dl. profesor a fost excelenta! (M.N. - Curs Web design)(4112)
cursul de web este foarte bine sintetizat, cu un continut bogat. dl. profesor a oferit explicatii pentru fiecare neclaritate aparuta, partea practica fiind combinata cu partea teoretica. (A.N. - Curs Web design)(4111)
un curs foarte bine structurat iar relatia cursant-profesor a fost foarte buna, in special cand au fost neclaritati. (A.C. - Curs Web design)(4110)
continutul acestui curs este detaliat si usor de inteles, toate notiunile au fost parcurse detaliat, pe intelesul tuturor, iar partea practica este foarte utila. Recomand! (I.G. - Curs Web design)(4109)
cursul de web design este foarte bine structurat, toate notiunile s-au explicat in detaliu si orice problema practica a fost rezolvata. (C.S. - Curs Web design)(4108)
dl profesor a pus foarte mare accent pe partea practica, ceea ce face mai usoara asimilarea continutului. (C.I. - Curs Web design)(4107)
Este un curs complet, toate notiunile au fost tratate in detaliu. Partea de teorie a fost testata la fiecare pas iar dl profesor a predat pe intelesul tuturor. (A.C. - Curs Web design)(4106)
Cursul este foarte bine structurat si pune accent pe partea practica. 90% din informatii le-am acumulat in clasa. Lectorul a avut grija sa nu ramanem cu nimic neclar si in cazul in care eram intr-un impas primeam ajutor imediat. Felicitari domnului lector atat pentru curs cat si pentru ca s-a gandit sa imparta din experienta acumulata si cu ceilalti. (A.R. - Curs Web design)(4008)
Cursul a fost bogat in informatii pentru un modul adresat incepatorilor. Programa prevede trecerea si atingerea tuturor punctelor importante. Mi s-au clarificat toate nelamuririle avute. (P.L. - Curs Web design)(3928)
Continutul cursului este detaliat si foarte bine sistematizat. Partea practica este cea mai importanta, iar la acest curs a fost suficienta. Fiecare am avut parte in mod egal de acelasi timp acordat. (E.N. - Curs Web design)(3927)
Cursul bun, bine predat, cu exemple; am retinut foarte usor informatiile. (B.F. - Curs Web design)(3816)
Felicitari doamnei profesoare pentru deosebitele calitati pedagogice! Ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc un om care isi face cu atata placere si pricepere meseria! (M.G. - Curs Web design)(100)
Continutul cursului este excelent, ca si modul de predare. (V.G. - Curs Web design)(77)
Cursul este foarte bun, reusit. Sunt multumit. (V.C. - Curs Web design)(76)
Cursul este foarte complex,modalitatea de predare este EXCEPTIONALA! (N.C. - Curs Web design)(75)