Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
foarte bun! (A.M.S. - Curs Operare PC)(4638)
Sunteti excelenti!
Nu se poate reprosa nimic modului de acces, organizare , predare, cost. (E-L I. - Curs Operare PC)(4629)
este foarte bine (A.O. - Curs Operare PC)(4526)
Foarte bine structurat si clar! Recomand cu placere! (A.. - Curs Operare PC)(4512)
Multumesc pentru metoda de predare la acest curs, a fost de nota 10. A fost predat cu mult profesionalism. Recomand tuturor sa urmeze cursul de operatpr PC
(D.R. - Curs Operare PC)(4473)
Sunt multumita de acest curs. (M.P. - Curs Operare PC)(4472)
imi doresc un curs de calculatoare la care sa ma pot angaja in domeniu dupa ce termin
(Z.A. - Curs Operare PC)(4452)
Cursul de operator calculator a fost foarte practic, ceea ce este minunat. A fost excelent! (I.O. - Curs Operare PC)(4379)
Continutul acestui curs a fost mai mult decat necesar. A fost bine structurat, foarte bine predat si bine asimilat de cursanti. (I.E. - Curs Operare PC)(4378)
Nota 10 pentru d-na profesoara. Am apreciat rabdarea cu care s-a predat acest curs, dansa a fost foarte amabila in explicarea tuturor nelamuririlor. (A.S. - Curs Operare PC)(4275)
Cursul a fost foarte detaliat, am lucrat direct pe laptop la fiecare sedinta. Profesoara a fost extraordinara, rabdatoare si cu talent pedagogic desavarsit. (M.B. - Curs Operare PC)(4274)
Lectorul este demn de apreciat pentru efortul si rabdarea de care da dovada. Jos palaria! (M.P. - Curs Operare PC)(4273)
Un curs foarte bun, nota 10 fara alte comantarii! (R.B. - Curs Operare PC)(4157)
Deja am urmat 3 cursuri la scoala, personalul este foarte bine pregatiti, iar cursul de SSM este foarte detaliat, explicatiile au fost foarte clare iar modalitatea de predare foarte buna. Recomand cu incredere (O.L. - Curs Operare PC)(4050)
Un curs ce pur si simplu mi-a schimbat viata...un curs ce mi-a deschis noi orizonturi... un curs predat de o doamna profesoara de cea mai inalta calitate. Va multumesc f f mult si va felicit din toata inima d-na PROFESOARA! (V.G. - Curs Operare PC)(3870)
Mi-a placut foarte mult acest curs, mai ales datorita doamnei Profesor care m-a facut sa inteleg foarte usor notiulnile de baza. Recomand acest curs tuturor incepatorilor si nu numai,nu veti regreta nici o secunda. FELICITARI DOAMNEI PROFESOR PENTRU PROFESIONALISM, NOTA 10+. (N.P. - Curs Operare PC)(3869)
Am urmat cu foarte mare placere acest curs. Doamna Profesor este un PEDAGOG deosebit! A predat acest curs cu foarte multa daruire si profesionalism!Cursul este foarte bine structurat iar comunicarea profesor-elev:excelenta! SINCERE FELICITARI!  Cu desoebita consideratie, (N.G. - Curs Operare PC)(3856)
Cursul a fost de nota 10! (M.B. - Curs Operare PC)(3819)
NOTA MEA PENTRU ACEST CURS SI PENTRU FELUL IN CARE A FOST EXPLICAT DE CATRE DOAMNA PROFESOARA ESTE 10 CU FELICITARI!ESTE UN CURS CU FOARTE MULTE NOTIUNI ELEMENTARE PE INTELESUL TUTUROR.IL RECOMAND TUTUROR! (M.M. - Curs Operare PC)(3744)
Am o parere foarte buna despre curs, este foarte interesant. A fost foarte bine predat, iar comunicarea excelenta. (M.D. - Curs Operare PC)(3300)
Este un curs complex dar totodata placut si foarte interesant. Dezvaluie foarte bine tainele calculatorului.Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate, pe intelesul cursantului incepator. Doamna profesoara este un foarte bun profesor, cu o foarte mare rabdare si intelegere fata de cursanti. Comunicarea a fost foarte prietenoasa si deschisa. (R.C. - Curs Operare PC)(3299)
Modalitatea de predare a cursului a fost una dintre cele mai explicite si directe din cate am intalnit. (M.M. - Curs Operare PC)(3298)
Am o parere foarte buna despre curs deoarece am invatat elementele de baza care ma ajuta sa folosesc calculatorul. Profesorul a explicat la fiecare curs in parte in termeni obisnuiti, ceea ce ne-a ajutat sa intelegem programele mai usor. (N.D. - Curs Operare PC)(3297)
Cursul a fost foarte interesant. Am ales aceasta scoala deoarece sunt profesori competenti si exista posibilitatea platii cursului in rate. (P.A. - Curs Operare PC)(3296)
Cursul are un continut foarte bun si bogat. (S.C. - Curs Operare PC)(3295)
Cursul este bogat, complet si instructiv. Modalitatea de predare si comunicarea cu profesorul au fost foarte bune. (L.E. - Curs Operare PC)(3294)
Cursul a fost pe intelesul tuturor, usor de perceput si de invatat. Profesorul a fost foarte ok, a explicat foarte bine. Comunicarea dintre profesor si cursanti a fost foarte buna si aste conteaza foarte mult dupa parerea mea. (B.E. - Curs Operare PC)(2719)
D-na profesoara este minunata, se vede ca are o experienta mare, se pricepe foarte bine, preda cursuri pe intelesul orcarui om, ma bucur ca am avut ocazia sa urmez aceste cursuri . (S.I. - Curs Operare PC)(2717)
Cursul m-a ajutat sa imi aprofundez cunostintele, comunicarea cu d-na profesoara a fost de nota 20. Succes tuturor! (G.M. - Curs Operare PC)(2716)
Aplicatiile practice au fost realizate de d-na profesoara cu multa pasiune, daruire si multa competenta. Comunicarea cu profesorul s-a realizat in mod normal, fiind foarte apropiata de cursant. Activitatea de predare si continutul cursului s-au ridicat la un nivel superior. (J.F. - Curs Operare PC)(2519)
Cursul este foarte complex si util. Modalitatea de predare a fost foarte bune. D-na profesoara are forte multa rabdare si se face inteleasa repede. (K.E. - Curs Operare PC)(2518)
Este un curs pe care l-as recomanda oricui.Predarea s-a facut cu mult stil pedagogic si profesionalism. Comunicarea a fost excelenta. (P.C. - Curs Operare PC)(2517)
Continutul cursului este corespunzator pentru acest nivel.
Comunicarea a fost foarte buna iesind in evidenta experienta profesorului. (C.I. - Curs Operare PC)(2516)
Cursul a fost util si la obiect, toate notiunile predate au fost bine explicate. Modalitatea de predare a fost bine gradata din punct de vedere al complexitatii, iar comunicarea cu profesorul foarte buna. (C.M. - Curs Operare PC)(2368)
Cursul este foarte util si explicit. Modalitatea de predare este clara, precisa, de la lucruri marunte la lucruri complexe. Cursul a fost peste asteptarile mele. (L.V. - Curs Operare PC)(2367)
Materia predata la curs a acoperit toata aria contabilitatii financiare, aplicatiile practice au fost bine explicate si recapitulate constant. Am ales aceasta scoala pentru ca ofera program de week-end si pentru ca prezentarea a fost buna. (R.L. - Curs Operare PC)(2120)
Daca ar fi sa dau o nota pentru modalitatea de predare, aceea ar putea fi doar 10 cu felicitari. (M.D. - Curs Operare PC)(726)
Cursul a fost bine structurat, cu un aport crescut de informatii, modalitatea de predare fiind foarte buna. (C.S. - Curs Operare PC)(715)
Cursul contine foarte multe informatii foarte utile. S-a folosit o metoda de predare de nota 10. Se comunica cu usurinta cu doamna proferoara care are o conduita excelenta fiind un foarte bun pedagog. (S.M. - Curs Operare PC)(713)
Continutul cursului este foarte bine sistematizat, notiunile si aplicatiile fiind suficiente si foarte bine explicate. (N.M. - Curs Operare PC)(712)
Cursul este unul foarte bun, cu multe informatii. Aplicatiiole au fost foarte multe si au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare fiind foarte explicita am putut sa inteleg foarte bine, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (M.C. - Curs Operare PC)(711)
Continutul cursului este destul de coerent. Notiunile au fost prezentate in detaliu si pas cu pas. Modalitatea de predare a fost coerenta si foarte concisa, doamna profesoara fiind un exceptional pedagog. (T.E. - Curs Operare PC)(710)
Cursul este foarte bun. Aplicatiile practice destul de numeroase au fost foarte bine explicate. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. Nu cred ca am mai intalnit asa profesor. Doamna profesoara este foarte buna in ceea ce face. (S.V. - Curs Operare PC)(709)
Cursul a fost complet si complex. Notiunile si aplicatiile au fost tratate detaliat iar informatiile au fost predate intr-un mod profesional de catre doamna profesoara care s-a dovedit a fi un bun pedagog. (D.O. - Curs Operare PC)(708)
Cursul este bine structurat, trateaza detaliat notiunile de operare PC si puncteaza esentialul pe aceasta specializare. Atat notiunile cat si aplicatiile practice au fost suficiente si explicate intr-o maniera deosebita de catre doamna profesoara. (G.G. - Curs Operare PC)(707)
Continutul cursului a fost foarte bun. Notiunile din programa de curs au fost destul de detaliate, iar aplicatiile practice foarte suficiente si explicate pe intelesul tuturor. Cu doamna profesoara s-a comunicat foarte bine, fiind un profesor excelent si cu foarte multa rabdare. (V.S. - Curs Operare PC)(706)
Un curs bine structurat. Am primit multa informatie utila peste nivelul cursului tiparit. Doamna profesoara este un excelent pedagog. FELICITARI DOAMNEI PROFESOARE! (T.R. - Curs Operare PC)(705)
Cursul are un continut destul de cuprinzator. Aplicatiile au fost bine explicate, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (G.A. - Curs Operare PC)(704)
Cursul este foarte bun, bine dozat si pe intelesul tuturor. Modalitatea de predare si implicarea doamnei profesoare a fost deosebita. Doamna profesoara este un exceptional pedagog. (D.I. - Curs Operare PC)(703)
Cursul a fost instructiv si foarte bine structurat. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate gratie doamnei profesoare care este un foarte bun pedagog. NOTA 10. (V.A. - Curs Operare PC)(702)
predarea cursului a fost mai in amanuntime decat manualul de curs. Modalitatea de predare a doamnei profesoare este exceptionala. (M.V. - Curs Operare PC)(701)
Cel mai bun curs la care am participat,cu o doamna profesoara de exceptie.Tin sa o felicit pe aceasta cale.Materia este foarte bine structurata,oricine parcurge acest curs va deveni un expert in materie de PC-uri.
Recomand acest curs tuturor.Inca o data,felicitari doamnei profesoare!Cu respect,Claudiu (N.M. - Curs Operare PC)(628)
Un curs explicit. Mi-as dori pentru copilul meu profesori de o asemenea daruire pedagogica (R.R. - Curs Operare PC)(561)
Apreciez profesorul ca fiind un foarte bun pedagog.Aplicatiile practice au fost mai mult decat suficiente si foarte bine explicate. (G.L. - Curs Operare PC)(560)
Cursul a fost foarte bogat in informatii . D-na profesoara a avut rabdare si a explicat pe intelesul tuturor imbinand deseori predarea informatiilor cu exemple din practica de zi cu zi. Multumesc frumos! (A.S. - Curs Operare PC)(559)
Un curs foarte explicit, cu un continut bogat, pe intelesul tuturor.Modalitatea de predare este exceptionala. (R.D. - Curs Operare PC)(558)
Foarte interesant cursul. (A.M. - Curs Operare PC)(496)
CURSUL DE OPERARE PC A FOST PESTE ASTEPTARILE MELE.dESI AVEAM CUNOSTINTE DESPRE OPERAREA PE CALCULATOR, URMAREA ACESTUI CURS MI-A APROFUNDAT SI MAI MULT CUNOSTINTELE IN ACEST DOMENIU.FELICITARI D-REI PROFESOR SI ABSOLUTE SCHOOL ! (D.D. - Curs Operare PC)(426)
Nota 10 pentru D-ra Profesoara. Felicitari Absolute School! (V.L. - Curs Operare PC)(420)
Continutul cursului a fost concis. Modul de predare a fost exemplar iar pregatirea profesionala , impecabila.Relatia cu d-na profesoara a fost una speciala. Am avut multe de invatat de la un om deosebit, devotat pentru meseria pe care o face.Pentru asta ma simt un om fericit ca am avut ocazia sa cunosc un om deosebit. (C.G. - Curs Operare PC)(409)
Mii de multumiri D-nei Profesoare care este o dulce si care are un sistem de predare extraordinar de explicit. Va pot spune ca si cel mai profan om in ale calculatorului va intelege de la D-na Profesoara. Noi am fost f. multumiti de acest curs,implicit de D-na Profesoara. Va multumim,cu respect si cu mult drag va imbratisam. (G.T. - Curs Operare PC)(408)
Cursul pe care l-am facut timp de o luna, de operator pc, a fost unul foarte bine predat de catre doamna profesoara pe care o respect, mi-a placut mult la dansa felul cum a vorbit cu noi, nu e vorba ca vreau sa o laud pe doamna doar asa ca sa ma aflu in treaba,dar chiar este o persoana care stie cum sa te faca sa intelegi orice repede si sa faca in asa fel incat cursul sa fie placut asa cum a si fost pana in ultima zi. Mie, personal mi-a placut cursul acesta,am invatat si lucruri noi care stiu ca o sa imi trebuiasca cand o sa ma angajez. Nota 10 ++++++++ pentru doamna profesoara si merita tot respectul. Sarut-mana ! Va pup ! (C.N. - Curs Operare PC)(406)
Cursul este foarte bine organizat, oferind toate notiunile si explicatiile necesare pentru a pune niste baze solide in cunoasterea calculatorului. Modalitatea de predare este excelent aleasa!
Referitor la activitatea profesorului, DOAR SUPERLATIVE! (L.L. - Curs Operare PC)(315)
A fost si este in continuare o scoala serioasa si profesorii sunt deschisi. Bravo dumneavoastra. Jos palaria. (C.C. - Curs Operare PC)(296)
Am fost foarte incintata de acest curs si vreau sa-i multumesc doamnei profesoare pentru modul de predare excelent care a fost pe intelesul meu.Ii doresc doamnei profesoare un paste fericit si ii multumesc pentr-u tot ce-a facut .FELICITARI! FELICITARI! FELICITARI! (S.T. - Curs Operare PC)(275)
Acest curs m-a ajutat sa inteleg tot ce-mi era necunoscut. Doamna profesoara merita MULTE FELICITARI pentru rezultatele noastre. (A.N. - Curs Operare PC)(272)
Cursul este super bine explicat .Isi merilta renumele.D-na profesor are o pregatire excelenta si este un foarte bun pedagog.Sunt foarte multumita de cursul pe care l-am urmat si doresc sa mai urmez la dumneavoastra si alte cursuri .Toti prietenii mei care au urmat cursuri la dumneavoastra sunt super multumiti mai ales de profesionalismul domnilor profesori in toate domeniile de la ABSOLUTE SCHOOL SI MODUL DE PREDARE. FELICITARI! (M.L. - Curs Operare PC)(270)
ESTE UN CURS F.F.F. BUN, CAND AM INTREBAT CEVA NI S-A RASPUNS. DOAMNA PROFESOARA NE-A AJUTAT CEL MAI MULT. AM INTELES F.F.F. BINE DE LA DANSA. DANSA ESTE O PERSOANA COMUNICATIVA SI ASTA CONTEAZA CEL MAI MULT. (P.M. - Curs Operare PC)(252)
AM venit fara cunostinte de PC si am plecat pregatita. Totul a fost explicat cu multa rabdare. Ni s-au prezentat detaliat explicatiile cu mult profesionalism. A fost totul perfect. sunt chiar incantata. (S.E. - Curs Operare PC)(251)
MODALITATEA DE PREDARE A PROFESORULUI ESTE UNA FOARTE BUNA. Notiunile prezentate la curs au fost tratate detaliat, iar in cazul unor neintelegeri s-a reluat explicatia. Datorita abilitatii de comunicare a profesoarei ne-am inteles bine. (S.I. - Curs Operare PC)(250)
Aplicatiile la calculator au fost foarte bine prezentate, cu multa rabdare si profesionalism. FELICITARI ATAT PENTRU CURS CAT SI PENTRU MODUL IN CARE A FOST PREZENTAT. (I.M. - Curs Operare PC)(249)
Tin sa multumesc scolii pentru initiativa luata prin introducerea acestui curs, initiativga ce ar trebui dezvoltata avand in vedere caracterul informational galopant al societatii in care traim.
Apreciez alegerea doamnei profesoare atat pentru foarte buna pregatire profesionala, dar mai ales pentru rabdarea de care da dovada si exceptionalul simt pedagogic. Programa de curs este complexa si completa, reusind sa dea cursantului o viziune asupra rolului calculatorului ca instrument ajutator in viata in general, dar si in meserie in particular.
Programa se adreseaza intregului evantai al societatii; cu totii gasim un ajutor in cunostintele acumulate. Nivelul cursantilor este diferit, atat ca nivel de cultura generala, cat si in cunoasterea calculatorului. Adaptandu-se situatiei particulare a fiecarui cursant, dar si grupei in ansamblu, d-na profesoara reuseste sa ridice intreaga grupa la nivelul cerut de exigentele examenului. Ca numar de cursanti grupa este echilibrata, reusind sa solicite uniform cadrul didactic, fara a diminua caliattea cursului. Probabil ca o grupa mai mare ar solicita prea mult cadrul didactic. Sala de curs are o lungime optima, ceea ce permite doamnei profesoare sa vina la fiecare cursant pt. explicatii individuale la calculator. Personal, gasesc de mare ajutor cunostintele acumulate si ii multumesc inca o data doamnei profesoare pe aceasta cale. (D.H. - Curs Operare PC)(206)
Curs foarte bine predat si foarte complex. Profesoara a predat de nota 10. Sunt foarte, foarte multumita. (A.M. - Curs Operare PC)(125)
Cursul este foarte bine elaborat, iar gradul de dificultate al notiunilor predate creste treptat, facilitand astfel asimilarea lor. (G.C. - Curs Operare PC)(90)
Continutul cursului este foarte interesant. Mi-a placut foarte mult. Am invatat foarte multe notiuni noi si interesante. Profesoara este excelenta, draguta si foarte rabdatoare. O apreciez foarte mult. Ne-a ajutat tot timpul si a predat foarte bine. este foarte buna in meseria sa. Este un curs din care avem ce invata. va felicit ! (M.C. - Curs Operare PC)(89)
Continutul cursului a fost foarte interesant si complex. Mi-au placut cursurile si nu regret alegerea. Cursul a fost usor de invatat deoarece in Absolute School exista astfel de profesori, care stiu sa aleaga cea mai placuta si folositoare metoda. (R.V. - Curs Operare PC)(88)
Cursul este foarte bine structurat, ca sa poata invata toata lumea. Profesorul a fost extraordinar. Totul a fost foarte frumos, iar atmosfera in care s-a desfasurat cursul a fost placuta. Va multumesc ! (M.A. - Curs Operare PC)(87)
Este un curs destul de bogat in informatii si detalii. Profesorul este foarte calm si explica foarte bine informatiile despre materia studiata la curs. (I.C. - Curs Operare PC)(86)
Cursul contine toate elementele necesare acumularii de informatii privind operarea PC. Cursul este bun calitativ, iar profesorul si activitatea pe care dansul o desfasoara sunt in conformitate cu cerintele acestui curs. (U.S. - Curs Operare PC)(85)
Cursul este foarte bun, reusim sa invatam in timp scurt ceea ce ne intereseaza. Am inteles foarte bine ceea ce s-a predat. Domnul profesor a reusit sa comunice foarte bine cu cursantii, s-a creat o legatura stransa. Este un profesor model. (S.S. - Curs Operare PC)(84)
In acest curs se poate invata absolut tot ce este necesar pt. operare PC. Modalitatea de predare este excelenta, pe intelesul fiecarui elev, indiferent de pregatirea lui. (R.L. - Curs Operare PC)(83)
Cursul este bine structurat astfel incat, la sfarsit, chiar si cei care nu au mai utilizat calculatorul pana acum sa-si insuseasca notiunile de baza, reusind sa efectueze operatii cu care putem spune ca se pot descurca la un loc de munca, de exemplu. Informatiile au fost predate in asa fel incat au fost bine intelese si , prin urmare , nu au fost lucruri care s-au predat si nu le-am inteles. A fost un curs cu adevarat interactiv si acest lucru a favorizat crearea unei atmosfere degajate si totodata a condus la insusirea unor cunostinte care, poate, nu aveau legatura cu cursul. (P.P. - Curs Operare PC)(82)
Am invata destul de multe lucruri despre care nici nu auzisem. Profesorul e cel mai tare !!! (M.S. - Curs Operare PC)(81)
Cursul este foarte, foarte bun, profesorul stie sa faca elevul sa inteleaga. Este ok. (I.A. - Curs Operare PC)(80)
Curs foarte explicit, am acumulat foarte multe cunostinte. (G.D. - Curs Operare PC)(74)
Curs foarte bun, am avut ce invata. (F.D. - Curs Operare PC)(73)
La curs am aflat informatiile de baza, foarte importante. Modul de predare de catre profasor a fost interesant si usor de inteles. (C.I. - Curs Operare PC)(72)
Curs bun, bine organizat; un bun profesor, cu multa rabdare. (P.R. - Curs Operare PC)(71)
Cursul e foarte bine conceput, comunicarea cu profesorul este excelenta. (L.G. - Curs Operare PC)(70)
Cursul este interesant pentru cei care inca n-au descoperit asa ceva.Recomand celor care inca nu stiu sa se descurce in operarea pc-ului acest curs. (M.P. - Curs Operare PC)(69)
Sunt foarte multumita de notiunile invatate la curs. Metoda de predare este buna. (A.V. - Curs Operare PC)(49)
Cursul este foarte bun, iar profesorul stie cum sa predea ca sa inteleaga toata lumea. (M.M. - Curs Operare PC)(48)
Cursul este bogat in informatii, sincera sa fiu nu ma asteptam sa invat atat de multe lucruri. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna, am apreciat rabdarea si calmul dansului. (D.A. - Curs Operare PC)(47)
Cursul este foarte interesant, pacat ca s-a terminat! Sunt foarte multumita ! Modalitatea de predare este foarte buna, dl profesor da dovada de mult profesionalism, rabdare si sociabilitate. Sunteti OK, tineti-o tot asa ! (I.A. - Curs Operare PC)(46)
Sunt cele mai bune conditii pe care le poate oferi un asemenea curs. Toate notiunile sunt predate foarte bine. Nu exista un profesor care sa poata sa explice mai bine; este unic ! (M.S. - Curs Operare PC)(45)
Cursul e vast, insa pe intelesul oricui. Profesorul preda excelent, cu multa rabdare,stie sa capteze atentia si orele de curs trec f. repede. (T.C. - Curs Operare PC)(41)
Cursul mi s-a parut exrem d einteresant si captivant, prin noutate si prin felul de a aborda problemele. Felicitari pentru rabdarea de care dati dovada! (L.V. - Curs Operare PC)(40)
Cursul este foarte util si la zi cu cerintele de astazi. Modul de predare este f.bun, profesorul este bun psiholog. Totul a fost peste asteptarile mele. Daca stiam ca invat atat de mult, faceam cursul cu mai mult timp in urma. (T.D. - Curs Operare PC)(39)
Cursul e foarte logic. Totl a fost super. (C.N. - Curs Operare PC)(38)
NUMAI CUVINTE DE LAUDA ! (T.R. - Curs Operare PC)(34)
Cursul este deosebit de bine conceput, iar profesorul este nemaipomenit ! (E.A. - Curs Operare PC)(33)
A fost super bine, imi place foarte mult ceea ce am descoperit in aceasta perioada de curs. (M.M. - Curs Operare PC)(32)
Cursul a fost foarte bun. Ii recomand profesorului sa continue la fel in activitatea didactica. (D.V. - Curs Operare PC)(31)
Este un curs util, complex, absolut necesar pentru aceste vremuri. (A.N. - Curs Operare PC)(30)
Am invatat foarte multe lucruri noi la acest curs. A fost o atmosfera foarte placuta, profesoara ne intelegea din privir. Modalitatea de predare a fost foarte bune. (I.C. - Curs Operare PC)(29)
Cursul este foarte bine structurat, pacat ca trec asa repede saptamanile. (D.G. - Curs Operare PC)(28)
Am gasit la Absolute School mult profesionalism, rabdare si bunavointa. Totul a fost ok. (S.D. - Curs Operare PC)(27)
Cursul cuprinde notiunile necesare. Profesorul lucreaza interactiv f.bine si raspunde la orice intrebare, indiferent daca face parte sau nu din programa. Recomand cursul si altor persoane. (T.R. - Curs Operare PC)(26)
Este un curs in care poti invata foarte multe, luate de la zero. (B.E. - Curs Operare PC)(25)
Este un curs complet si f.f.bun. Profesorul este foarte intelegator si explica f.f. bine.Ii multumim din inima! (A.N. - Curs Operare PC)(24)
Cursul a fost foarte interesant si dupa parerea mea ma vor ajuta foarte mult cunostintele asimilate. Profesorul este foarte bun, inteligent,intelegator si stie sa comunice cu fiecare in parte. Am sa mai fac si alte cursuri si sper sa predea tot dansul. (A.C. - Curs Operare PC)(12)
Este un curs foarte bun, din care se invata mai multe notiuni, nu numai cele de baza. (A.S. - Curs Operare PC)(8)
Cursl este foarte interesant si bogat in informatii. Profesorul comunica cu cursantii foarte bine si explica unde nu e ceva clar (I.C. - Curs Operare PC)(7)
Curs foarte bun, profesorul este un bun psiholog, felicitari. (P.M. - Curs Operare PC)(6)
Curs extraordinar de bun, datorita in primul rand doamnei profesoare care face o treaba excelenta. Sunt foarte incantata de dna profesoara, pt ca se gasesc cam rar profesori care sa explice asa de bine. (M.G. - Curs Operare PC)(5)
Cursul e explicit, bine predat, cu exemple; am retinut foarte usor informatiile.
Profesorul intr-adevar isi da silinta si se bucura cand cursantii inteleg ceea ce preda. (C.F. - Curs Operare PC)(4)
Cursul e foarte complex, explicatiile sunt clare. (S.T. - Curs Operare PC)(3)
A fost totul super bine, cursul e foarte interesant. (A.C. - Curs Operare PC)(2)
Un curs concis, in care s-au aprofundat Word, Excel, adica exact ce se cere la interviu. Comunicarea cu profesorul a fost extraordinar de buna, felicitari ! (E.O. - Curs Operare PC)(1)