Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Sincer, nu ma asteptam sa invat asa de multe intr-un timp asa scurt. Este super! Dpoamna profesoara se ocupa de noi cu placere, ceea ce ne face sa fim motivati :) Am prins foarte repede limba germana. (C.G. - Curs germana)(4458)
Un curs foarte util. D-na profesoara este exceptionala. Ar fi nemaipomenit daca s-ar organiza si cursuri pentru B2. Sper sa mai existe doritori si sa-si exprime acceptul. (A.T. - Curs germana)(4432)
Pentru mine a fost prima data cand intalnesc o profesoara asa motivata si doritoare sa predea si sa impartaseasca toate cunostintele. (Z.A. - Curs germana)(4396)
Cursul de germana este foarte util si practic, s-a pus accent consistent pe conversatie, profesorul a reusit sa imbine util partea teoretica cu cea practica. (A.L. - Curs germana)(4317)
S-au atins toate punctele modulului, d-na profesoara ne-a explicat si a prezentat foarte bine informatiile noi (R.A. - Curs germana)(4316)
Modalitatea de predare a cursului de germana nivel 1 si notiunile invatae m-au determinat sa ma inscriu si la modulul 2. Nota 10, foarte bun curs. (A.D. - Curs germana)(4280)
Cursul de germana este foarte bine structurat di detaliat. Sunt deja la nivelul 3 si sunt foarte multumita. Cursul este foarte placut si d-na profesoara are darul de a transmite placut informatiile. Lectura, cd-ul audio, exercitiile si temele sunt foarte bine venite. (D.E. - Curs germana)(4279)
Cursul de limba germana este bine structurat, aplicatiile si exercitiile sunt foarte utile pentru fixarea cunoastintelor. (C.B. - Curs germana)(4156)
Cursul de germana este foarte bine structurat, modalitatea de predare este foarte buna si d-na profesoara isi tot interesul in cadrul orelor. (I.D. - Curs germana)(4155)
Notiunile de baza sunt acoperite in detaliu in cadrul cursului, iar partea de vocabular este tratata cu seriozitate. (V.S. - Curs germana)(4154)
Un curs interactiv, foarte bine structurat. d-na profesoara este foarte deschosa si disponibila pentru a da explicatii suplimantare, iar cd-ul audio este foarte util pentru verificarea cuvintelor noi. excelent! (M.N. - Curs germana)(4153)
Cursul de germana este foarte bun atat din punct de vedere teoretic cat si practic. Toate notiunile noi au fost foarte bine explicate si verificate prin exercitii. (D.D. - Curs germana)(4152)
Notiunile din programa cursului au fost detaliate, notiunile au fost adecvate si utile pentru un incepator. (A.S. - Curs germana)(4151)
Cursul de limba germana este un curs foarte bun, sunt foarte multumit de modalitatea de explicare a notiunilor, tot ce a fost neclara fost lamurit de d-na profesoara. (F.M. - Curs germana)(4150)
un curs interesant, partea practica foarte interactiva sin informatiile au fost prezentate explicit. (A.C. - Curs germana)(4149)
Cursul de germana incepatori este exceptional, totul a fost perfect! Merg mai departe la nivelul 2! (M.P. - Curs germana)(4148)
cursul d egermana este foarte interactiv, participantii sunt mobilizati sa converseze intre ei, predarea este foarte buna! (C.D. - Curs germana)(4147)
Informatiile primite au fost clare, partea practica foarte buna. (A.D. - Curs germana)(4146)
Curs amplu, bine structurat, s-au dat exemple comcrete si s-a pus accent pe partile dificile (M.L. - Curs germana)(4145)
Un curs foarte bine structurat, cu multe exercitii de vorbire, citire si ascultare. S0au facut multe exercitii suplimentar fata de programa manualului si s-au dat explicatii pentru toate neclaritatile. (O.P. - Curs germana)(4144)
Un curs foarte interesant axat pe comunicare, partea de gramatica a fost explicata pe intelesul tuturor, iar predarea a fost foarte interesanta si interactiva. (A.C. - Curs germana)(4140)
Toate nelamuririle descoperite pe parcursul desfasurarii cursului au fost explicate pe intelesul tuturor. Recomand! (A.D. - Curs germana)(4139)
Cursul a fost foarte bine structurat si s-a axat pe notiunile cele mai importante. A fost foarte interactiv si foarte interesant datorita profesorului. (G.N. - Curs germana)(4138)
Absolut totul la superlativ: predare-ascultare-interes!!! (E.M. - Curs germana)(4137)
cursul de germana a fost foarte interesant si detaliat. am avut toate materialele necesare, care m-au ajutat sa inteleg foarte bine notiunile predate. (A.P. - Curs germana)(4136)
Un curs foarte interactiv, toti cursantii au fost implicati in activitatea clasei. Nota 10! (C.D. - Curs germana)(4135)
Toate temele au fost tratate in detaliu si explicate ori de cate ori a fost nevoie. Un curs foarte interesant si util! (D.I. - Curs germana)(4134)
Un curs extraordinar, foarte bine structurat, am numai cuvinte de lauda pentru domnisoara profesor. Astept cu nerabdare urmatorul modul ! ( .S. - Curs germana)(4009)