Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cānd am ales acest curs nu știam mai nimic despre Excel, iar la final am constatat că am īnvățat o mulțime de lucruri utile, care mi-au permis să īncep să utilizez acest program īn activitatea de zi cu zi de la birou, pentru că-mi ușurează mult munca. Domnul profesor pe care l-am avut este extrem de bine pregătit, pasionat de ceea ce face și, cu multă răbdare și implicare, s-a asigurat că toată lumea a acumulat cunoștințele predate, motiv pentru care recomand cu căldură acest curs. Mulțumiri echipei Absolute School pentru profesionalism! (G.I.M. - Curs Excel incepator)(4563)
cursul a fost complex, informatiile au fost expuse clar si concis, am beneficiat de suportul profesorului de cate ori am avut nevoie, s-a lucrat foarte mult practic si predarea fost execelenta. (D.I. - Curs Excel incepator)(4424)
cursul de excel este foarte util si interesant, a fost predat excelent si practica m-a ajutat foarte mult. Comunicarea cu dna profesoara a fost execelenta, dansa este o profesionista desavarsita. (I.U. - Curs Excel incepator)(4423)
Predarea a fost directa si foarte simpla astfel incat a fost foarte usor pentru un incepator sa inteleaga. (A.L. - Curs Excel incepator)(4422)
Cursul de excel incepator este foarte practic si se reflecta in activitatea zilnica. Doamna profesoara are multa rabdare si a explicat tuturor. (A.L. - Curs Excel incepator)(4380)
Cursul este extrem de comprimat si folositor. Profesorul este foarte bine pregatit in domeniu, calm si intelegator. (I.O. - Curs Excel incepator)(4365)
Prin lucrarile practice am aprofundat mai bine cunostintele teoretice. Doamna profesoara are multa rabdare si se ocupa de fiecare cursant in parte. (M.S. - Curs Excel incepator)(4348)
Un curs excelent, profesoara a fost extraordinar de explicita si rabdatoare, o doamna profesoara minunata, nota 100!! (A.L. - Curs Excel incepator)(4338)
Cursul este foarte bine organizat, astfel incat toate cunostintele sa se acumuleze treptat. (P.C. - Curs Excel incepator)(4295)
Au fost explicatii pe intelesul tuturor, prezentare in detaliu si riguroasa a informatiei. (D.D. - Curs Excel incepator)(4294)
Cursul este foarte detaliat, cuprinzator, usor de inteles, informatii repetitive pentru a fi fixate mai usor. Curs foarte interactiv. (A.G. - Curs Excel incepator)(4293)
Cursul de excel nivel incepator s-a bazat pe partea practica, ajutandu-ne sa ne dezvoltam capacitatile de intelegere ale acestui program. (L.P. - Curs Excel incepator)(4292)
Cursul de excel incepator a fost foarte explicit, s-a lucrat concret, nu s-a predat teorie. Cursul a fost sustinut intr-un mod profesionist, orice neclaritate a fost explicata ori de cate ori a fost nevoie. (M.P. - Curs Excel incepator)(4249)
Apreciez foarte mult ca in cadrul cursului de excel s-a pus accent pe problemele practice. Toate notiunile au fost detaliate. Seriozitatea si profesionalismul profesorilor m-au indemnat sa aleg aceasta scoala. (A.P. - Curs Excel incepator)(4248)
Cursul de excela fost foarte bine structurat, toate notiunile din programa cursului au fost bine explicate, predate si puse in practica. Comunicarea si interactiunea cu lectorul a fost foarte buna. (V.P. - Curs Excel incepator)(4244)
Cursul de excel a fost util si cuprinzator, au existat numeroase aplicatii practice iar modalitatea de predare a informatiilor a fost clara. (A.M. - Curs Excel incepator)(4242)
Cursul s-a bazat numai pe aplicatii practice. A fost exact ce aveam nevoie. (M.A. - Curs Excel incepator)(4205)
Profesorul a stiut sa insiste pe golurile fiecaruia si sa se asigure de toata lumea a inteles. M-am bucurat ca am putut urma acest curs in week-end. (M.I. - Curs Excel incepator)(4204)
Suportul de curs este foarte bine structurat iar la curs se fac multe aplicatii practice. Faptul ca am avut fiecare calculatorul propriu a fost un mare plus. (D.B. - Curs Excel incepator)(4203)
Un curs deosebit de complex, cu multe informatii necesare in lucrul cu programul Excel, ceva mai mult decat "initiere". Prezentarea cursului este detaliata si cuprinde explicatii complete. (S.G. - Curs Excel incepator)(3965)
Un curs foarte complex, practic si util, organizat in detaliu. Un profesor foarte deschis, comunicativ, care-si face jobul cu mare placere, reusind sa ne transmita si noua cursantilor acest sentiment. (F.T. - Curs Excel incepator)(3937)
in opinia mea cursul are o structura complexa ,care se complica la fiecare pas inainte.dar totul pare atat de placut si interesant datorita metodicii de predare cu adevarat exceptionala a dnei profesoare.imposibil sa nu iti placa! (M.A. - Curs Excel incepator)(3888)