Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Adresez mii de multumiri doamnei profesoare pentru toata rabdarea,implicarea si daruirea oferita in cadrul cursului.Datorita dansei am inteles bazele contabilitatii si sunt mandra de rezultatele obtinute dupa terminarea acestui curs.Tot respectul si toata stima !Multumesc din suflet ! (R.N. - Curs Contabilitate financiara)(4538)
Un curs foarte detaliat. D-na profesora este unul dintre cei mai buni profesori.Cursul bine detaliat si cu multe exemple. Nota 10 cu felicitari pt.d-na profesora (M.P. - Curs Contabilitate financiara)(4530)
D-na profesoara cu care am facut cursul de contabilitate financiara este unul dintre cei mai buni lectori pe care am avut placerea sa ii cunosc. (L.A. - Curs Contabilitate financiara)(4421)
Profesoarul acestui curs este un profesor pe care orice cursant si-l doreste, este o enciclopedie financiar-contabila, un profesionist! (C.O. - Curs Contabilitate financiara)(4394)
materialel primite au cuprins toata materia studiata, metoda de predare a fost excelenta, nu cred ca poate exista o metoda mai buna si mai clara. (A.B. - Curs Contabilitate financiara)(4390)
un curs de nota 10. D-na profesoara e o doamna extraordinara, a tinut cont de nevoile noastre si a lamurit toate neintelegerile (I.C. - Curs Contabilitate financiara)(4387)
Cursul de contabilitate financiara este foarte bogat in informatii, amplu in exemple practice, teme, lucru in soft. Ni s-a predat cu multa rabdare si profesionalism. (E.L. - Curs Contabilitate financiara)(4360)
Am fost placut surprinsa de faptul ca se pune accent pe partea practica. Am lucrat si in soft contabil ceea ce m-a ajutat sa inteleg lucrurile foarte mult. Doamna profesoara preda cursul cu multa daruire. (O.A. - Curs Contabilitate financiara)(4359)
Din punctul meu devedere partea practica a cursului a fost foarte bine amanuntita, ca fiecare cursant sa inteleaga. Sincer, nu stiu daca exista modalitate mai buna de predare. Felicitari d-nei profesoare! (R.V. - Curs Contabilitate financiara)(4325)
Partea practica si aplicatiile pe calculator sunt in concordata cu suportul de curs, am avut la dispozitie laptop-uri conectate la internet si la site-urile necesare, iar modul de relationare al d-nei profesoare cu participantii la curs mi-a placut foarte mult. (C.F. - Curs Contabilitate financiara)(4321)
Cursul de contabilitate financiara este bine structurat si pune accent pe partea practica. D-na profesoara este foarte detaliata in explicatii si informatii. (M.A. - Curs Contabilitate financiara)(4305)
Cursul a fost extrem de explicit, cu numeroase aspecte practice. Profesorul este exceptional, cu un mod de predare excelent. (C.G. - Curs Contabilitate financiara)(4304)
Cursul are un continut bogat, detaliat, cu multe exemple practice. (I.I. - Curs Contabilitate financiara)(4301)
Informatiile au fost foarte clare si in detaliu. (C.M. - Curs Contabilitate financiara)(4300)
Teoria si partea practica a cursului sunt foarte bine echilibrate.Doamna profesoara are foarte multa rabdare. (G.A. - Curs Contabilitate financiara)(4299)
Sunt foarte multumita, apreciez modalitatea de predare insotita de foarte multe exemple practice. (C.A. - Curs Contabilitate financiara)(4298)
Nota 10 d-nei profesoare de contabilitate financiara! totul a fost foarte bine explicat (N.C. - Curs Contabilitate financiara)(4095)
informatiile prezentate in cadrul cursului au fost foarte bine detaliate, continutul cuprinzator si comunicarea eficienta. D-na profesoara are foarte multa rabdare si o metodologie perfecta de predare. (C.C. - Curs Contabilitate financiara)(4094)
Cursul de contabilitate financiara este foarte complex, insa a fost predat astfel incat sa inteleaga toti cursantii. Doamna profesoara preda excelent si explica fiecaruia tot ce este nevoie, de cate ori este nevoie. (G.I. - Curs Contabilitate financiara)(4093)
Curs foarte util, toate intrebarile noastre si-au gasit raspunsul. Felicitari d-nei profesoare! (I.M. - Curs Contabilitate financiara)(4092)
Continutul acestui curs este complex deoarece cuprinde toate informatiile cu privire la contabilitatea unei soc., iar informatiile sunt detaliate pe intelesul tuturor. Nu au existat notiuni care sa nu fie punctate. (M.S. - Curs Contabilitate financiara)(4091)
Un curs care cuprinde tot ce este necesar pentru un contabil, iar pe d-na profesoara o poti asculta ore in sir fara sa te saturi, totul a fost explicat in detaliu. Totul a fost impecabil (S.G. - Curs Contabilitate financiara)(4090)
Cursul de contabilitate financiara a fost foarte util, interesant, cu multe aplicatii practice. Toate notiunile au fost tratate cu rigurozitate, atent explicate si cu exemplificari practice. Comunicarea cu d-na profesoara a fost foarte buna, explicatiile si aplicatiile practice au fost atent detaliate. (A.D. - Curs Contabilitate financiara)(4089)
Curs foarte interesant, care ma va ajuta foarte mult in indeplinirea sarcinilor la serviciu. Am venit cu placere la curs, a fost foarte relaxant, D-na profesoara a fost unul din cei mai deschisi si comunicativi profesori pe care i-am avut. Modul de predare a fost excelent, cu foarte multe exemple si lamuriri la orice intrebare a cursantilor. Va multumesc! (I.C. - Curs Contabilitate financiara)(4088)
Am fost placut uimita de d-na profesoara. a fost foarte explicita si a vorbit pe intelesul nostru. A fost o placere sa particip la curs si sa lucrez in programul Saga, am invatt lucruri noi si sunt foarte multumita de modalitatea comunicare si prezentare a informatiilor. As mai urma inca un curs doar sa ne predea dansa. (C.P. - Curs Contabilitate financiara)(4087)
Cursul de contabilitate financiara a fost foarte bun, a tratat toate problematicile pe care doream sa le invat, partea practica a fost foarte buna si s-au putut intelege notiunile din curs. D-na profesoara a fost extraordinara, modul de predare si explicare a fost excelent! (G.L. - Curs Contabilitate financiara)(4086)
D-na profesoara este de nota 10+. are foarte multa rabdare, cursul a fost foarte interesant si interactiv (V.I. - Curs Contabilitate financiara)(4085)
cursul acopera atat partea teoretica cat si partea practica, sunt asigurate conditiile pentru insusirea cunostintelor teoretice dar si accent pus foarte bine pe aplicabilitatea acestora. Partea practica a fost de un real folos, am dobandit foarte multe informatii utile (C.C. - Curs Contabilitate financiara)(4084)
Cursul a fost foarte bine structurat, cu multe operatii contabile. D-na profesoara a explicat foarte bine materia si are toate calitatile unui trainer profesionist. (E.G. - Curs Contabilitate financiara)(4083)
Continutul cursului este foarte amplu, bine structurat, exemplele sunt foarte explicite. Partea practica a cursului este foartte explicita, modalitatea de predare/prezentare a informatiilor a fost foarte bine structurata, exemplele foarte explicite, iar modalitatea adoptata pentru predare a fost una foarte usor de inteles. Am urmat si alte cursuri la Absolute School si totul este impecabil in ceea ce priveste structura cursului si modul de predare si expunere a informatiilor. (I.O. - Curs Contabilitate financiara)(4082)
Cursul pune accent pe situatii intalnite in practica, suportul de curs este bine strructurat, predarea a fost clara, detaliata si pe intelesul tuturor (A.V. - Curs Contabilitate financiara)(4081)
Curs adecvat cerintelor actuale din domeniu. Predarea a fost bine structurata, cu prezentare de spete pentru o intelegere mai buna, iar partea de comunicare cu profesorul a fost excelenta (G.T. - Curs Contabilitate financiara)(4076)
Suportul de curs a fost prezentat foarte bine de catre lector, la fiecare sedinta am asimilat foarte mult chiar din sala, iar aplicatiile practice au fost abordate cu atentie pentru nivelul fircarui cursant. (M.I. - Curs Contabilitate financiara)(4075)
curs foarte bine structurat si predat. d-na profesoara are rabdare maxima chiar si cu colegii cu mai putina experienta contabila. Lamuririle si explicatiile au fost foarte clare si prompte. (A.P. - Curs Contabilitate financiara)(4074)
Curs util, cu informatii bine sintetizate, s-a respectat programa iar d-na profesoara este foarte bine pregatita, explicand notiunile pe intelesul tuturor (M.B. - Curs Contabilitate financiara)(4073)
sunt la al treilea curs pe care il urmez la Absolute School si sunt foarte multumita de modul de prezentare a materiei. cursul de contabilitate financiara este foarte util (I.I. - Curs Contabilitate financiara)(4072)
Cursul este foarte bine structurat, cu informatii detaliate pe programa prezentata. A decurs foarte bine si sunt multumit de informatiile asimilate. Partea practica a fost compelxa si cuprinzatoare iar modalitatea de predare a fost ireprosabila, eu personal invatand multe lucruri. (C.C. - Curs Contabilitate financiara)(4071)
Cursul a fost foarte complex, dar a fost prezentat pe inteleseul meu, d-na profesoara fiind dispusa sa explice de cate ori a fost nevoie (A.M. - Curs Contabilitate financiara)(4070)
Un curs complex, cuprinzator, metoda de predare a doamnei profesor excelenta iar rabdarea pe masura. Multumim! (R.C. - Curs Contabilitate financiara)(4014)
Cursul a fost bine structurat, urmarind fiecare clasa cu specificitatile si problematica actualizata. A fost explicat totul pe intelesul incepatorilor, dar si pentru cei care lucreaza in domeniu ca juniori pentru ca se clarifica anumite aspecte intalnite in practica. Consider ca partea teoretica la acest nivel este mult mai importanta pentru cei care lucreaza deja in domeniu. Informatia a fost predata pe intelesul fiecaruia, detaliata si foarte bine structurata. (M.I. - Curs Contabilitate financiara)(3957)
Mi-a placut foarte mult si am reusit sa imi insusesc multe notiuni.Softul a fost usor de invatat. Am facut si la facultate cursuri de contabilitate, dar nu erau nici pe departe atat de bine predate. (P.I. - Curs Contabilitate financiara)(3953)
Vreau sa multumesc doamnei profesoare pentru efortul depus la cursul de contabilitate financiara. Sunt foarte multumit de modul cum a decurs acesta si am ramas surprins ca mai sunt profesori care vor ca studentii sa inteleaga ce li se explica, nu doar sa treaca ora mai repede. (S.V. - Curs Contabilitate financiara)(3908)
Cursul a fost foarte complex, ca structura si volum, si totusi usor de inteles: notiuni teoretice actualizate si predate pe intelesul nostru, cu accent pe exemple practice, pe rezolvarea exercitiilor, problemelor si monografiei propuse in suportul de curs. Comunicarea cu dna profesoara a fost excelenta, fiind un curs interactiv, pe care l-am frecventat cu placere. SARBATORI FERICITE! (R.A. - Curs Contabilitate financiara)(3881)
o parare foarte buna (E.L. - Curs Contabilitate financiara)(3859)
Cursul e excelent, profesoara preda super, nota 10 din partea mea. F clar, sa inteleaga toti. Se dau multe exemple practice, se pune accent si pe documentele primare, totul e actualizat. Vin cu placere la acest curs. (I.R. - Curs Contabilitate financiara)(3812)
S-a pus mult accent pe partea aplicativa a contabilitatii, atat prin probleme cat si prin monografie. Predarea s-a facut pe intelesul tuturor, intr-un ritm agreabil. Comunicarea a fost foarte eficienta interactionandu-se cu cursantii pe tot parcursul cursului. (W.T. - Curs Contabilitate financiara)(3784)
Cursul, desi este foarte complex, este usor de inteles, iar acest lucru se datoreaza modului bine structurat de predare astfel ca fiecare capitol a fost tratat corespunzator dificultatii lui. (T.F. - Curs Contabilitate financiara)(3783)
Continutul cursului a fost clar si cuprinzator, iar modalitatea de predare a fost clara, concreta si cu multa rabdare. (P.G. - Curs Contabilitate financiara)(3772)
Modalitatea de predare a fost detaliata, s-a explicat si s-a repetat. Comunicarea cu profesorul a fost pozitiva si empatica. (V.G. - Curs Contabilitate financiara)(3771)
Toate notiunile au fost tratate foarte detaliat si au fost bine explicate. (C.C. - Curs Contabilitate financiara)(3770)
Cursul a fost bine structurat, foarte util si actualizat. S-a desfasurat interactiv. Comunicarea cu profesorul a fost exceptionala. (D.A. - Curs Contabilitate financiara)(3152)
Informatiile au fost foarte concise, foarte clar explicate, foarte actualizate. Cred ca toate punctele au fost tratate excelent, cu exemple practice intalnite in realitate si pe intelesul fiecarui cursant. Metoda de predare a fost buna, clara si concisa. (M.A. - Curs Contabilitate financiara)(3151)
Dupa parerea mea cursul este complex si complet. Desi au fost multe informatii faptul ca au fost structurate corect am reusit sa le acumulez usor. (D.C. - Curs Contabilitate financiara)(3150)
Cursul este bine explicat si pe intelesul tuturor, foarte bine structurat. Atat comunicarea cu profesorul, cat si modalitatea de predare a fost foarte buna. (U.E. - Curs Contabilitate financiara)(3149)
Continutul cursului este foarte bun. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate iar modalitatea de predare a informatiilor foarte buna. (P.A. - Curs Contabilitate financiara)(3148)
Continutul cursului este la obiect, foarte pragmatizat. Gama foarte larga de informatii, suplimentar chiar si fata de manual, explicatii pe intelesul tuturor participantilor, curs interactiv cu participarea tuturor celor prezenti. (D.M. - Curs Contabilitate financiara)(2534)
Toate punctele cursului au fost atinse suficient, iar informatiile pe masura. Aplicatiile practice au fost suficiente si apreciez faptul ca s-a tinut cont de cunostintele fiecaruia. Comunicarea a fost fluida, relaxata, usor de inteles. (C.A. - Curs Contabilitate financiara)(2533)
Continutul cursului atinge majoritatea din cazurile pe care le putem intalni in practica si ofera si informatii din fiscalitate. Informatiile sunt sintetizate astfel incat sa se poata parcurge toata materia in timpul disponibil, dar sunt suficiente si clare. Comunicarea a fost la un nivel ridicat, furnizandu-ni-se toate informatiile solicitate. (J.S. - Curs Contabilitate financiara)(2532)
Cursul a fost foarte bun. Am avut o profesoara care stie sa explice pe intelesul tuturor. Este de apreciat rabdarea dinsei. (S.A. - Curs Contabilitate financiara)(2522)
Cursul este foarte bine elaborat si complex. Comunicarea a fost foarte buna, un profesor deosebit de rabdator si atent. (H.C. - Curs Contabilitate financiara)(2521)
Materia este bine detaliata atat la curs cat si in suportul de curs.Informatiile au fost clare, detaliate si la obiect. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. De mult nu am mai intalnit o persoana atat de clara in explicatii, fara sa se abata de la subiectele prezentate si in permanenta dispusa sa lamureasca subiectele neintelese de noi. (S.M. - Curs Contabilitate financiara)(2520)
Cursul este foarte bine structurat, profesorul a dat dovada de profesionalism si foarte bun simt pedagogic. Am ales aceasta scoala datorita profesionalismului si bunei structurari a prezentarii scolii, a cursurilor de pregatire si a tuturor informatiilor utile. (G.C. - Curs Contabilitate financiara)(2124)
Acest curs este unul complex care ofera toate detaliile necesare de contabilitate financiara. Modalitatea de predare este foarte clara, usor de inteles iar comunicare cu profesorul este foarte buna, raspunzand la toate intrebarile cursantilor. (C.E. - Curs Contabilitate financiara)(2123)
Am o parere foarte buna despre continutul cursului. Modalitatea de predare a informatiilor de catre profesor a fost foarte clara, imbinand teoria cu practica. Am ales aceasta scoala deoarece este singura scoala care face cursuri detaliate de contabilitate primara, financiara, etc. (S.V. - Curs Contabilitate financiara)(2122)
Cursul a fost unul interactiv, mi-a placut foarte mult. Am inteles si retinut cu usurinta informatiile predate, comunicarea cu profesorul fiind una foarte buna. (C.L. - Curs Contabilitate financiara)(2121)
Continutul cursului a fost foarte bine structurat iar modalitatea de predare a profesorului a fost foarte buna, facandu-ne sa intelegem din sala de curs materia predata. Cursul a fost peste asteptarile mele. (M.F. - Curs Contabilitate financiara)(2119)
Continutul cursului este foarte complex, trateaza foarte explicit toate detaliile iar aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare a fost foarte explicita si foarte bine organizata iar comunicarea cu profesorul a fost excelenta. (K.E. - Curs Contabilitate financiara)(2118)
Cursul este foarte interesant iar notiunile au fost foarte captivante. Notiunile au fost tratate detaliat si explicate foarte bine. Acum am dobandit cunostinte de contabilitate financiara si pot cu usurinta sa recunosc operatii contabile, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (T.O. - Curs Contabilitate financiara)(677)
Continutul cursului: foarte bine structurat. Aplicatiile prezentate au fost foarte bine explicate, continutul foarte bine detaliat. Modalitatea de predare foarte buna, mult diferita de modalitatea de predare cu care am fost obisnuita in facultate. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, chiar excelenta. (C.I. - Curs Contabilitate financiara)(676)
Cursul este foarte bine structurat cu aplicabilitate in practica de 100%. Modalitatea de predare: excelenta. Toate informatiile au fost prezentate cu multa rabdare si pricepere, iar comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. (G.A. - Curs Contabilitate financiara)(675)
Este un curs bine structurat si cu multe aplicatii practice. Modalitatea de predare a informatiilor a fost foarte buna, excelenta chiar, pentru ca m-a facut sa inteleg tot ceea ce tine de contabilitatea financiara. Doamna profesoara este foarte comunicativa, sociabila, iar comunicarea cu dansa a fost peste asteptarile mele. (C.L. - Curs Contabilitate financiara)(674)
Cursul a avut un continut complex, pe intelesul meu. Toate notiunile au fost tratate in mod corespunzator. Modalitatea de predare a informatiilor si comunicarea cu doamna profesoara a fost de nota 10. (M.C. - Curs Contabilitate financiara)(673)
Continutul cursului este bun si toate notiunile au fost tratate suficient de bine pentru a fi intelese de fiecare cursant. Doamna profesoara are o foarte buna metoda didactica, comunicarea cu dansa fiind foarte buna. (H.C. - Curs Contabilitate financiara)(672)
Suportul de curs si informatiile oferite de doamna profesoara au fost complete si bine exemplificate. Comunicarea cu doamna profesoara a fost una deschisa. De cate ori am avut nelamuriri, dansa ne-a oferit informatiile necesare. (P.R. - Curs Contabilitate financiara)(671)
Continutul cursului este foarte amanuntit. Aplicatiile practice au fost bine explicate, iar doamna profesoara este foarte deschisa si dispusa sa raspunda la orice intrebare. (N.M. - Curs Contabilitate financiara)(670)
Cursul a avut un continut complex, foarte bine structurat. Comunicarea cu doamna profesoara a fost deschisa si foarte buna.
Am ales aceasta scoala datorita unor recomandari foarte bune pe care le-am primit de la o prietena care a urmat mai multe cursuri la aceasta scoala. (I.A. - Curs Contabilitate financiara)(669)
Absolute School este o scoala acreditata si care ofera aceste cursuri de o perioada indelungata de timp. Mi-a inspirat foarte multa incredere tinand cont ca inainte de acest curs am absolvit foarte bine si cursul de Contabilitate primara si cel de Inspector Salarii. (N.A. - Curs Contabilitate financiara)(620)
Cursul contine suficient de multa informatie pentru incepatori si foarte bun pentru cei initiati. Comunicarea cu doamna profesoara a fost buna. (S.D. - Curs Contabilitate financiara)(619)
Continutul cursului a fost complex. Consider ca absolut toate notiunile au fost detaliate suficient. Doamna profesoara este un om deosebit, care pune mult suflet in ceea ce face. Am urmat si cursul de contabilitate primara si din dorinta de aprofundare am optat si pentru cursul de contabilitate financiara. (R.D. - Curs Contabilitate financiara)(618)
Cursul a fost cuprinzator pentru acest nivel. Modalitatea de predare a fost bine argumentata, cu exemple multiple, iar comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (C.A. - Curs Contabilitate financiara)(617)
Cursul cuprinde informatiile de care aveam nevoie pentru a profesa. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, avand in vedere faptul ca la orice subiect neinteles am avut ocazia sa pot intreba. (A.O. - Curs Contabilitate financiara)(616)
Am ales acest curs datorita seriozitatii si profesionalismului si pentru a-mi aprofunda cunostintele de contabilitate imbinand teoria cu practica. (S.H. - Curs Contabilitate financiara)(615)
Acest curs l-am urmat la solicitarea companiei pentru care lucrez. Alegerea a fost a mea si a contat distanta fata de adresa de domiciliu, programa cursului prezentata pe internet si parerile cursantilor de pe forum. (M.D. - Curs Contabilitate financiara)(614)
Cursul este foarte condensat si foarte bine structurat. Pe parcursul cursului sunt trecute in evidenta toate notiunile legate de contabilitate. Am mai urmat doua cursuri si am fost foarte multumita (A.P. - Curs Contabilitate financiara)(613)
Continutul cursului este bogat, foarte bine structurat si usor de parcurs. Cursul a fost la nivelul asteptarilor mele. (M.A. - Curs Contabilitate financiara)(612)
Continutul acestui curs a fost amplu si complex. Notiunile au fost tratate corespunzator. Predarea a fost excelenta, doamna profesoara avand calitati pedagogice foarte bune. (C.M. - Curs Contabilitate financiara)(611)
Cred ca este un curs foarte bun si la nivelul asteptarilor mele.
Aici am urmat si cursul de contabilitate primara. (M.V. - Curs Contabilitate financiara)(610)
Cursul a fost destul de consistent si sunt multumit de ceea ce am invatat. Modalitatea de predare a doamnei profesoare a fost excelenta. (P.T. - Curs Contabilitate financiara)(609)
Cursul a fost foarte bine realizat, iar doamna profesoara si-a dat interesul la maxim in orele desfasurate, atat teoretice cat si practice.
Sunt foarte multumita de Absolute School si mai am de gand sa revin la dvs. pentru a urma si alte cursuri. (D.L. - Curs Contabilitate financiara)(608)
Cursul a fost bun si util. Notiunile din programa de curs sunt tratate in mod detaliat. Doamna profesoara este un bun pedagog, dispusa sa explice si sa revina asupra notiunilor mai dificile pentru a le lamuri. (S.A. - Curs Contabilitate financiara)(607)
Cursul a fost bine prezentat, la obiect, tinand cont de aplicabilitatea practica. Modalitatea de predare si comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. (T.M. - Curs Contabilitate financiara)(606)
Cursul este destul de explicit si pe intelesul tuturor. Doamna profesoara a prezentat foarte clar aplicatiile in cadrul cursului, comunicarea cu dansa fiind foarte buna. (L.A. - Curs Contabilitate financiara)(605)
Continutul cursului este foarte bogat in informatii. Aplicatiile prezentate au fost foarte bine explicate, iar continutul foarte bine detaliat. Comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (C.I. - Curs Contabilitate financiara)(604)
Cursul este foarte bine structurat si cu aplicabilitate in practica de 100%. Toate informatiile au fost prezentate cu multa rabdare si pricepere. (G.A. - Curs Contabilitate financiara)(603)
Cursul este practic, ceea ce este un lucru foarte bun; materia este bine structurata de doamna profesoara si s-au inteles toate subiectele abordate. Doamna profesoara este un bun pedagog si o persoana calda, rabdatoare, comunicarea cu dansa fiind foarte buna. merita toate laudele. (N.G. - Curs Contabilitate financiara)(602)
Cursul a fost bine structurat si cu multe aplicatii. Doamna profesoara este foarte comunicativa, sociabila, iar comunicarea cu dansa a fost peste asteptarile mele.
Am ales aceasta scoala deoarece aceasta scoala este foarte buna cu lectori profesionisti unde se pune accent foarte mare pe aplicatii. (C.L. - Curs Contabilitate financiara)(601)
Cursul a avut un continut complex si a fost bine structurat. Predarea informatiilor a fost foarte explicita, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna (Totul la superlativ!). (P.E. - Curs Contabilitate financiara)(600)
Continutul cursului este bun, iar toate notiunile au fost tratate suficient de bine pentru a fi intelese de fiecare cursant. (H.C. - Curs Contabilitate financiara)(599)
Suportul de curs si informatiile oferite de doamna profesoara au fost complete si bine exemplificate. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte deschisa. (P.R. - Curs Contabilitate financiara)(598)
Cursul este foarte amanuntit. Aplicatiile practice au fost bine explicate, doamna profesoara fiind deschisa si dispusa sa raspunda la orice intrebare. (N.M. - Curs Contabilitate financiara)(597)
Cursul a avut un continut complex si foarte bine structurat. Comunicarea cu doamna profesoara a fost deschisa si foarte buna. (I.A. - Curs Contabilitate financiara)(596)
Cursul este foarte complex si este pe intelesul tuturor (si pentru cei care cunosc contabilitate si pentru cei care abia au terminat contabilitatea primara si nu au inca notiuni de contabilitate financiara) se explica pe intelesul tuturor se fac aplicatii practice si nimeni nu pleaca de la curs fara notiunile invatate, perfectate si utilizate prtactic pe intelesul tuturor (C.S. - Curs Contabilitate financiara)(210)
Cursul este foarte bine explicat. (P.S. - Curs Contabilitate financiara)(61)
Cursul este foarte practic, bine structurat, usor de inteles. Profesorul este o persoana care faca fata tuturor provocarilor. (A.M. - Curs Contabilitate financiara)(60)
Dupa parerea mea cursul a fost complet. Ceea ce mi-a placut foarte mult la acest curs a fost modul de predare, faptul ca totul a fost explicat foarte clar, pe intelesul tuturor si ca s-a revenit de fiecare data cand cineva avea o nelamurire. (N.R. - Curs Contabilitate financiara)(56)
Cursul a fost foarte amanuntit, profesorul a fost de nota 20 ! Comunicarea a fost foarte buna. (J.D. - Curs Contabilitate financiara)(55)
Cursul cuprinde toate notiunile de contabilitate financiara necesare. Proesoara preda foarte bine si poate fi inteleasa usor si de persoane care nu aveau la inceput notiuni de contabilitate. (Z.A. - Curs Contabilitate financiara)(37)
Cursul este complex, se comunica bine cu profesorul, este o persdoana deosebita. (S.A. - Curs Contabilitate financiara)(36)
Cursul este foarte bun, iar atmosfera este ca intr-o familie. (S.S. - Curs Contabilitate financiara)(35)
Cursul este foarte vast, informatiile sunt predate pe inteles si bine structurate.Profesorul este foarte bine pregatit, iar comunicarea e foarte buna (P.M. - Curs Contabilitate financiara)(21)
Materia a fost complexa , bine structurata, iar informatiile sutn foarte utile. Mi-a placut foartre mult cum preda d-na profesoara. AM reusit sa inteleg multe lucruri care mi se pareau inaccesible. (I.N. - Curs Contabilitate financiara)(20)
Cursul are un continut complex, informatiile au fost foarte bine structurate. Cursul este interesant si util, iar profesorul foarte bun. (T.M. - Curs Contabilitate financiara)(19)
Modul de predare este foarte bun si se inteleg bine notiunile prezentate. Se explica bine, pe intelesul tuturor. (S.F. - Curs Contabilitate financiara)(15)