Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net        Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Apreciez ca notiunile au fost puse in practica in timp real. Cursul este dinamic , cu notiuni bine conturate si la obiect. (B.C. - Curs Baze de date Access)(3930)
S-au facut multe exercitii practice. Lectorul are o tehnica buna de predare, cunostinte foarte bune; a fost o comunicare excelenta. Am ales aceasta scoala pentru renumele sau. (L.M. - Curs Baze de date Access)(3929)
Intrucat este un curs adresat incepatorilor il apreciez ca fiind foarte bogat si atragator. Comunicarea cu profesorul a fost excelenta. (D.V. - Curs Baze de date Access)(3764)
Cursul este foarte bine structurat, iar subiectele tratate sunt dezbatute cu lux de amanunte si foarte accesibile ca si grad de intelegere. Metoda de predare este interactiva, bazata pe feedback, nu este doar o simpla predarea a notiunilor. (S.C. - Curs Baze de date Access)(3763)
Ma consider pe deplin multumita de modalitatea de predare. Comunicarea cu profesorul a fost peste asteptari iar abilitatea de prezentare a cursului a fost surprinzatoare. (B.E. - Curs Baze de date Access)(3762)
Continutul cursului este foarte bun. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare si comunicarea cu profesorul au fost excelente. (P.A. - Curs Baze de date Access)(3749)
Cursul este cuprinzator, explicit, sistematizat. Consider ca a acoperit tot continutul. Modalitatea de predare a fost foarte buna. (C.V. - Curs Baze de date Access)(3748)
Cursul a fost bine structurat avand in vedere ca s-au explicat elementele de teorie prin exercitii practice. Modalitatea de predare este practica, intuitiva, completa. (B.M. - Curs Baze de date Access)(3747)
Cursul a fost foarte interesant, am invatat multe lucruri noi. Modalitatea de predare a fost detaliata si la obiect. (V.A. - Curs Baze de date Access)(3746)
Cursul a fost foarte interesant. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare a fixat foarte bine fiecare notiune utilizata. (R.G. - Curs Baze de date Access)(3745)
Continutul cursului este potrvit nivelului de incepator. Notiunile introductive au fost suficiente pentru a deschide apetitul pentru studiu. Cursul a fost predat structurat, concis. (M.A. - Curs Baze de date Access)(3114)
Tinand cont ca nu am avut cunostinte am invatat multe notiuni noi, informatiile pe care le-am dobandit sunt bine structurate. Toate notiunile au fost prezentate, repetate pana au inteles toti cursantii. Profesorul este un bun pedagog, comunicarea fiind excelenta. (L.N. - Curs Baze de date Access)(3113)
Cursul a fost foarte cuprinzator pentru acest nivel. Comunicarea cu profesorul a fost excelenta. (C.S. - Curs Baze de date Access)(3112)
Cursul a fost foarte atractiv si foarte bine explicat si aplicat in exercitii practice. Modalitatea de predare si comunicarea cu profesorul au fost foarte bune. (I.O. - Curs Baze de date Access)(3111)
Programa cursului este foarte bine gandita si structurata. Aplicatiile practice au fost suficiente si foarte bine explicate. Sunt foarte multumita de modalitatea de predare, comunicarea cu domnisoara profesoara fiind foarte buna.
Am ales Absolute School pentru a urma acest curs, deoarece datorita cursurilor pe care le-am urmat aici, am in prezent un loc de munca excelent. (F.E. - Curs Baze de date Access)(969)
Continutul cursului: practic si util. S-au predat si notiuni in plus fata de suportul de curs, notiunile si aplicatiile fiind tratate cu seriozitate si in detaliu. Domnisoara profesoara are vocatie. (B.A. - Curs Baze de date Access)(968)
Continutul cursului foarte bine planificat si explicat. Toate notiunile au fost tratate in detaliu, iar aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare a domnisoarei profesoare a fost foarte practica, comunicarea cu aceasta fiind excelenta. (D.A. - Curs Baze de date Access)(967)
Continutul cursului este bogat in informatii si aplicatii practice. Toate notiunile au fost tratate suficient de detaliat. Domnisoara profesoara a explicat destul de bine si a ajutat fiecare cursant cu explicatii clare, modalitatea de predare fiind foarte buna, eficienta si interactiva. Domnisoara profesoara este bine pregatita si un bun pedagog.
Dorinta de perfectionare continua si seriozitatea si profesionalismul profesorilor de la Absolute School, m-au facut sa urmez mai multe cursuri la aceasta scoala. (R.M. - Curs Baze de date Access)(694)
Cursul este bine structurat. Notiunile au fost bine explicate si au fost reluate de fiecare data notiunile invatate anterior. Aplicatiile practice au fost numeroase, diverse si au fost intelese. Informatiile au fost bine predate in asa fel incat sa inteleaga fiecare cursant. modalitatea de predare e buna, placuta iar comunicarea cu domnisoara profesoara excelenta. (P.E. - Curs Baze de date Access)(693)
Continutul cursului a fost bine structurat. Predarea informatiilor s-a facut clar si interactiv. Comunicarea cu domnisoara profesoara a fost excelenta. (I.A. - Curs Baze de date Access)(692)
Modul de predare a fost eficient, comunicarea excelenta ! (A.C. - Curs Baze de date Access)(691)