Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)

CURSURI CONTABILITATE 2024 ONLINE (CINCI MODULE)

INVATATI CONTABILITATE DE LA PRACTICIENI !

   Cursurile de Contabilitate se adreseaza persoanelor care doresc sa se formeze si sa se perfectioneze in acest domeniu, oferind participantilor o abordare practica a contabilitatii, urmarind dezvoltarea aptitudinilor, abilitatilor si competentelor specifice.
    Cursurile sunt structurate pe module (de la incepatori la avansati), urmarind aprofundarea tematicilor specifice fiecaruia. Practic, fiecare modul trateaza o etapa a demersului contabil in asa fel incat, in final cursantii vor avea o baza solida de cunostinte. Cursurile trateaza contabilitatea societatilor comerciale si sunt predate de practicieni (experti independenti sau din cadrul Ministerului de Finante) cu experienta profesionala si pedagogica semnificativa.
   Absolute School organizeaza cursuri de contabilitate incepand cu anul 2004
. Cursurile sunt predate de practicieni si prezinta modul de lucru al unui contabil in practica: incepand de la documentul contabil , efectuand analiza operatiei contabile , inregistrand tranzactia in conturi pentru intocmirea balantei/bilantului contabil si luand in calcul aspectele fiscale .

Modulele de curs acopera necesarul de cunostinte pentru a profesa in domeniul contabil, astfel:

1. CURS CONTABILITATE PRIMARA - prezinta baza legala si modul de utilizare a documentelor contabile
2. CURS CONTABILITATE FINANCIARA - prezinta clasele de conturi, inregistrarile contabile, realizarea balantei/bilantului, declaratiile fiscale
3. CURS CONTABILITATE INFORMATIZATA - prezinta operatii ca: importul/exportul, achizitiile/livrarile intracomunitare, CASH-FLOW, operatii in valuta
4. CURS FISCALITATE - prezinta legislatia fiscala la zi, explicata prin spete concrete (TVA/impozitul pe profit/venit)
5. CURS CONTABILITATE PFA/INTREPRINDERI INDIVIDUALE/PROFESII LIBERE - prezinta contabilitatea PFA (persoane fizice autorizate), intreprinderilor individuale (II), profesiilor libere (avocati, notari, medici, arhitecti, experti, psihologi, mediatori, practicieni in insolventa, etc)

Aflati avantajele oferite de scoala noastra cursantilor AICI !

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (click aici pentru detalii). Dupa finalizarea cursului se sustine examen si se obtine un certificat recunoscut la nivel national si international, cu valabilitate nelimitata, insotit de suplimentul Europass.
Pentru a vizualiza opiniile participantilor despre acest curs, click aici.

Pentru detalii va rugam sa accesati pagina dedicata fiecarui modul.