Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)

CUM ALEG UN CURS

Pentru a fi maine mai bun, azi trebuie sa alegi perfect. Alege o scoala care iti garanteaza o pregatire solida prin cursuri atestate si o diploma recunoscuta intr-o specializare cautata acum de catre angajatori.
Orice vrei sa faci: curs de contabilitate, curs de informatica, curs de resurse umane, curs de SSM, curs de engleza sau curs de germana – important este cine preda, ce te invata si cu ce ramai la absolvire.


Reputatia scolii
Alege o scoala prestigioasa, cu experienta indelungata si cu multi absolventi de succes. Fereste-te de "fabricile de diplome"! Nu poti aprofunda in doua-trei zile cunostinte pentru care ar trebui alocat un numar semnificativ de ore sau pentru care legislaia in domeniu impune un anumit numar de ore (de exemplu in domeniul SSM).
Si fii atent la costuri! Un curs foarte ieftin poate ascunde diverse taxe ulterioare (adeverinte, materiale de curs, etc.)


Seriozitatea pregatirii
Degeaba faci un curs la care scrii in caiet dupa dictare. Cand alegi o scoala, studiaza structura cursului si seriozitatea abordarii. Cere sfatul unui expert in domeniu si informeaza-te cat accent se pune pe partea practica.
Afla cat trebuie sa dureze un curs conform legislatiei aplicabile in domeniul respectiv si daca trainerul este si un profesionist recunoscut in domeniul sau. Ai grija de viitorul tau profesional alegand scoala potrivita!


Certificarea cursurilor
Certificatul ISO 9001. Acesta este un criteriu foarte important in alegerea unei scoli.
Cursurile certificate ISO 9001 iti garanteaza o pregatire solida, teoretica si practica.
O diploma recunoscuta inseamna pentru tine un avantaj esential pe o piata a muncii tot mai competitiva.
Alege informat pentru a fi mereu mai bun! Absolute School este mereu de partea ta.

De ce sa vii la Absolute School?


In primul rand, pentru ca aici vei face carte… ca la carte :). Vino sa beneficiezi de diplome recunoscute international si cursuri atestate ISO 9001, predate de traineri care sunt profesionisti in domeniile lor!
Alege dintr-o multime de specializari solicitate acum de catre angajatori: curs de contabilitate, curs de informatica, curs de resurse umane, curs de SSM, curs de engleza sau curs de germana.
Invata nu numai ce sa faci, ci mai ales cum sa faci, pentru ca toate cursurile Absolute School pun accent deosebit pe latura practica. Dovada: peste 98% dintre cursanti au fost multumiti de cursurile noastre (detalii aici).
Alege acum Absolute School! Bucura-te de tripla garantie ca vei fi tot mai bun!

Experienta
In 20 ani, Absolute School a pregatit cu succes foarte multi cursanti, printre care si angajati ai unor companii de top.
Alege cursurile noastre pentru a beneficia de experienta unor traineri cu abilitati de predare foarte bune si care sunt profesionisti recunoscuti in domeniile lor de activitate. Cu ajutorul lor, ai garantia ca vei dobandi deprinderile practice esentiale pentru viitorul tau profesional.


Performanta
Toate cursurile Absolute School sunt atestate ISO 9001, iar diplomele sunt recunoscute national si international (U.E.). Aici vei gasi toate dotarile necesare pentru desfasurarea cursurilor la standarde ridicate: calculatoare, software licentiat, materiale audio-video, etc. Cel mai important este ca vei obtine o specializare la mare cautare pe piata muncii.

Corectitudine
La Absolute School, stii de la inceput cat investesti in viitorul tau. Platesti doar cursurile, fara alte taxe ulterioare. In plus, ai garantia unei pregatiri solide si complete, conform reglementarilor in vigoare.
Vino sa obtii nu doar o diploma, ci mai ales cunostintele care te vor face mai bun!